WordPress database error: [Expression #1 of ORDER BY clause is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'eugrondwet_nl_-_wordpress.wp_posts.post_date' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by]
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_type = 'post' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC
Column De Zwaan

In de Internationale Spectator - het tijdschrift van het instituut Clingendael - van maart j.l. steunt directeur/hoofdredacteur Jaap de Zwaan de lijn die het kabinet uitzet in de regeringsverklaring. Ook hij denkt dat een korter, minder constitutioneel verdrag dat op een aantal terreinen inhoudelijke problemen aanpakt een uitweg kan bieden. Hij is tegen het versterken van de rol van nationale parlementen door een strenge subsidiariteitstoets en voor het houden van een nieuw referendum. Download hier het hele artikel (PDF, 160KB).


1 reactie op “Column De Zwaan”  

  1. 1 zortilonrel

    I¦ve been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts in this sort of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this information So i¦m satisfied to show that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most definitely will make sure to don¦t omit this web site and provides it a glance regularly.

Plaats een reactie