WordPress database error: [Expression #1 of ORDER BY clause is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'eugrondwet_nl_-_wordpress.wp_posts.post_date' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by]
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_type = 'post' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC
NRC Handelsblad wijdt vandaag haar hoofdartikel aan de opstelling van Polen bij de onderhandelingen over een nieuw EU-verdrag. Eerder schreef hun correspondent in dat land er als een expertblogje over. Het gaat de Polen niet om naamgeving of symboliek, maar om de machtsverhoudingen in de Raad van Ministers. Zij stellen stemverhoudingen op basis van de wortel van het inwonertal van de lidstaten voor. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde methode, die het bij de onderhandelingen over het Verdrag van Nice en de EU-grondwet niet heeft gehaald.

Stemtabel

Het feit dat Polen in de EU-grondwet veel stemgewicht ten opzichte van Duitsland heeft verloren ten opzichte van het Verdrag van Nice, zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen.


1 reactie op “Poolse stemming”  

  1. 1 zortilo nrel

    Hi , I do believe this is an excellent blog. I stumbled upon it on Yahoo , i will come back once again. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and help other people.

Plaats een reactie