WordPress database error: [Expression #1 of ORDER BY clause is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'eugrondwet_nl_-_wordpress.wp_posts.post_date' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by]
SELECT DISTINCT YEAR(post_date) AS `year`, MONTH(post_date) AS `month`, count(ID) as posts FROM wp_posts WHERE post_type = 'post' AND post_status = 'publish' GROUP BY YEAR(post_date), MONTH(post_date) ORDER BY post_date DESC
Euro opgenomen in doelstellingen EU

Het voorstel zoals besproken in de vorige bijdrage op deze webpagina heeft het gehaald bij de topconferentie. Er is nog een regel aan toegevoegd: lid 3bis luidende “3bis. The Union shall establish an economic and monetary union whose currency is the euro.”

De monetaire unie met de euro is hiermee dus een doel op zich geworden. Het maakt nieuwsgierig of en hoe de Nederlandse regering dat aan de nee-stemmers en het parlement gaat uitleggen.

De engelstalige versie van de slotverklaring is hier te downloaden.


3 reacties op “Euro opgenomen in doelstellingen EU”  

  1. 1 Ronald

    Beetje raar, inderdaad. Die Economische en Monetaire Unie is er al jaren (sinds Maastricht, iirc). Misschien is er een technische reden om die EMU nu tot doelstelling te verheffen.
    Over de euro: in de grondwet stond nog ‘de munt van de unie is de euro’. Dat stond in artikel I-8 over de symbolen van de unie, en die zijn nogal taboe geworden.

  2. 2 Jerbkofhfg
  3. 3 zortilonrel

    Hi would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a tough time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!

Plaats een reactie